Model de CV contabil senior

Schimbarea locului de munca poate fi un proces care necesita timp si iti pune la incercare rabdarea. Piata muncii din Romania este mereu in cautare de specialisti cu experienta, care sa corespunda cerintelor job-ului si care au avut performante ridicate la locurile de munca anterioare. In acest context, gasirea unui job nu ar trebui sa fie un proces dificil, iar un CV bine structurat, care evidentiaza rezultatele obtinute si experienta dobandita, nu va face decat sa faciliteze acest demers. In acest articol, vei gasi informatii legate de completarea fiecarui camp, precum si un model de CV contabil.

Cum sa completez campul “Obiectiv profesional” intr-un CV de contabil senior

Completarea acestui camp presupune integrarea in obiectivul profesional a trei aspecte: domeniul si tipul companiei in care iti doresti sa lucrezi, precum si modalitatea in care ar ajuta rezultatele tale firma.

Cum sa completez campul “Experienta profesionala” intr-un CV de contabil senior

Acest camp este centrul de interes al angajatorului in momentul in care acesta isi doreste un specialist cu experienta in contabilitate. Pentru a capta atentia angajatorului, pune accent pe responsabilitatile pe care le-ai avut la locurile de munca anterioare si mai ales pe rezultatele obtinute. Acestea pot avea un impact mare asupra deciziei recruiterului de a lua CV-ul in considerare pentru job-ul respectiv.

Cum sa completez campul “Educatie si formare” intr-un CV contabil senior

Mentioneaza studiile absolvite in ordine cronologica descendenta, precizand perioada lor, universitatea, facultatea si diploma obtinuta. In acest camp poti trece si cursurile de formare, de specializare, precum si trainingurile la care ai participat.

Cum sa completez campul “Limbi straine cunoscute” intr-un CV contabil senior

Cunoasterea unei limbi straine cel putin la nivel mediu este o cerinta intalnita pentru aproape orice job, indiferent de pozitie, de la entry-level la top management. In cazul in care detii un atestat de cunoastere a unei limbi straine, trece nivelul, precum si tipul certificarii. In caz contrar, evalueaza-ti cunostintele, avand ca ghid nivelurile Cadrului European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor si realizeaza corespondenta intre acestea si sistemul “incepator-mediu-avansat”, pe care il utilizezi in CV.

Cum sa completez campul Competente si aptitudini de utilizare a calculatorului” intr-un CV contabil senior

Acest camp trebuie sa contina informatii despre cunostintele tale legate de programele de contabilitate pe care le-ai utilizat pentru desfasurarea activitatii la locurile de munca precedente, precum si certificarile contabile pe care le-ai obtinut.

Cum sa completez campul “Alte competente si aptitudini” intr-un CV contabil senior

Aptitudinile si competentele dezvoltate si dobandite la locurile de munca anterioare reprezinta un atu deoarece evidentiaza profesionalismul, pasiunea pentru acest domeniu si dorinta de a evolua. Poti mentiona abilitatea de invatare continua, indispensabila in acest domeniu in care mereu survin schimbari si actualizari, atentia la detalii, capacitate autoorganizatorica in ceea ce priveste realizarea sarcinilor pentru respectarea termenelor limita.

Pentru a avea un CV impresionant, pune accent pe realizarile tale la locurile de munca anterioare si pe ceea ce te recomanda pentru job-ul la care aplici.

Descarca Model de CV contabil senior >>

Lasă un răspuns