CV-ul tau actualizat iti poate aduce un iPhone 6 toamna aceasta

Cel mai mare targ de cariera se apropie! Editia a 19-a a Angajatori de TOP aduce sute de companii si mii de job-uri pentru toate nivelurile de experienta. Si pentru ca la Angajatori de TOP nu ai nevoie de 100 de CV-uri printate pentru a aplica la oportunitatile de cariera dorite, CV-ul Barcode vine cu un concurs anul acesta!

Actualizeaza-ti informatiile din CV, descarca-l in format Barcode cu cel putin o saptamana inainte de eveniment si scaneaza-l la cel putin o companie la una dintre cele doua editii ale targului de cariera si intri automiPhon 6, 16 GBat in tragerea la sorti pentru un iPhone 6!

  • Deadline descarcare CV Barcode Angajatori de TOP Timisoara15 septembrie – 12 octombrie 2015
  • Deadline descarcare CV Barcode Angajatori de TOP Bucuresti15 septembrie – 19 octombrie 2015

iPhone 6 vine nu doar cu un ecran mai mare, ci si cu specificatiiavansate! Pentru o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Avand la baza arhitectura pe 64 de biti specifica desktopurilor, noul cip A8 ofera mai multa putere, chiar si pentru un ecran mai mare.

Tehnologia revolutionara Touch ID iti permite sa accesezi in siguranta iPhone-ul tau cu parola perfecta: amprenta ta. iPhone 6 functioneaza cu tehnologii wireless rapide si se conecteaza la retele din toata lumea. Iar datorita conexiunilor Wi Fi avansate, vei avea viteze wireless incredibil de rapide. Mai mult decat atat, iOS 8 este cel mai avansat sistem de operare mobil din lume.

Cine poate participa?

Orice candidat care isi descarca CV-ul in format Barcode in perioada 15 septembrie – 12 octombrie (pentru evenimentul din Timisoara) si 15 septembrie – 19 octombrie (pentru evenimentul din Bucuresti) si il scaneaza cel putin o data la eveniment.

Descarcarea CV-ului Barcode dureaza doar cateva secunde si iti ofera acces la toate job-urile prezentate in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP. Mai mult decat atat, te introduce automat in baza de date a companiei preferate, fara niciun efort.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la acest concurs este necesar sa iti descarci CV-ul in format Barcode cu cel putin o saptamana inainte de eveniment si sa il scanezi la o companie din cadrul targului. Deadline-ul de descarcare difera in functie de editia la care vrei sa participi, astfel: Angajatori de TOP Timisoara – 15 septembrie – 12 octombrie si Angajatori de TOP Bucuresti – 15 septembrie – 19 octombrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin email si pe site-ul Hipo.

 

Click aici pentru a-ti descarca CV-ul Barcode!

Pentru mai multe detalii legate de participare, descarca Regulamentul Concursului