CV in tendintele anului 2021

Ai ramas in urma cu formatul si informatiile esentiale pe care recrutorii le cauta in 2021? In descursul ultimului an o serie de tendinte au acaparat universul unui CV perfect. Cel mai probabil problema este ca nu ai idee cum sa faci un CV corect.

Pentru anul 2021, cercetarile au aratat ca exista cateva tendinte in cazul unui CV, trenduri pe care trebuie sa le cunosti si sa le urmezi daca iti doresti sa obtii cel mai bun rezultat cu CV-ul tau. Citeste mai departe pentru a-ti asigura jobul oferit chiar si de Angajatorii de Top.

Adauga experienta anului 2021 in online CV

Acest lucru poate suna evident, dar ultimul an a fost mai mult decat normal. Noua ta experienta de a lucra acasa, de la distanta, este valoroasa si ar trebui sa apara in CV-ul tau deoarece iti prezinta adaptabilitatea, abilitatile tehnice si ingeniozitatea. De asemenea, include in completare CV online, programele si strategiile pe care a trebuit sa le asimilezi de-a lungul acestui an, acestea ar putea fi utile in urmatorul tau job.

Daca ai facut parte dintr-o echipa la distanta, include acest lucru chiar si intr-un CV student. Gestionarea cu succes intr-un moment de incertitudine este extrem de valoroasa si ar trebui sa fie trecuta in CV.

Include soft skills in resume CV

Soft skills, cum ar fi comunicarea, invatarea rapida, inteligenta emotionala si multe altele s-au dovedit a fi apreciate pe masura ce organizatiile au parcurs provocarile din 2020. Ele sunt acum in fruntea listelor de dorinte ale multor manageri de angajare. Specialistii in domeniul statistic, Knowledge Enthusiast, in 2021 au confirmat in raportul realizat faptul ca 61% dintre recrutori cauta in CV soft skills.

Asigura-te ca aceste tipuri de abilitati sunt aranjate in pasul de CV descarcare  in principalele sectiuni. In acest fel, poti evidentia si sa arati ca esti constient de importanta lor.

Creeaza CV fara goluri in el

Daca internshipul tau a fost amanat sau daca ai fost dat afara ca urmare a recesiunii economice, nu iti fie teama sa incluzi  in CV student acest lucru sau orice alt decalaj de angajare. Cu toate acestea, ar trebui sa fii pregatit sa vorbesti despre ceea ce ai facut intre joburi.

Daca ai urmat oricare tip de cursuri intre timp sau traininguri, poti include aceste informatii fie in CV, fie in scrisoarea de intentie, in functie de relevanta sa. De asemenea, daca a trebuit sa iti iei o pauza de la munca din motive de sanatate care pot fi impartasite intr-un interviu, ar trebui mentionate pe scurt pentru un CV perfect.

Aici poti gasi model de CV.

Un potențial angajator va intelege mai mult decat probabil acest tip de lacune, deci nu este nevoie sa le ascunzi! In ultimii 2 ani ne-am confruntat cu situatii dificile, de aceea CV-ul tau trebuie sa sufere niste modificari pentru a fi la zi cu aspectele apreciate de angajatori.