Cum se completeaza CV-ul in engleza?

CV-ul in limba engleza este primul contact pe care angajatorul il are cu candidatul, cartea ta de vizita sau modul prin care tu te promovezi, de aceea este foarte important sa il redactezi cat mai bine pentru a te asigura ca vei fi chemat la interviu.

CV-ul tau in engleza poate respecta orice structura preferi, insa acesta ar trebui sa includa urmatoarele informatii:

  1. Contact information
  2. Work History/Experience
  3. Education
  4. Skills
  5. Professional Objective

In formatul clasic de CV, dupa sectiunea Contact urmeaza Experienta Profesionala, insa acest format poate fi schimbat in functie de nivelul tau de experienta. De exemplu, daca esti un profesionist cu o cariera de pe 10 ani, cu siguranta cel mai bine este sa incluzi experienta profesionala. Insa daca esti student, sectiunea despre Educatie este elementul pe care ar trebui sa mizezi.

La sectiunea experienta profesionala din CV-ul in engleza, un lucru important pe care nu trebuie sa omiti sa il adaugi este sectiunea de rezultate sau reusite (Achievements). Mentionarea unei abilitati sau responsabilitati insotita de rezultatul acestora iti poate oferi un plus in fata celorlalti candidati.

De ce? Pentru ca nu doar demonstrezi ca ai aptitudinile necesare pentru a realiza un task, dar ai reusit sa aduci si rezultate pozitive companiei.

Cu ajutorul unui CV completat corect in engleza, cu siguranta ca vei putea da startul carierei tale.

Afla cum sa completezi corect fiecare sectiune din CV-ul in engleza aici