Cum se completeaza CV-ul in spaniola?

Trebuie sa aplici pentru un job intr-o tara vorbitoare de limba spaniola sau sa te inscri intr-un program international precum Erasmus cu predare in spaniola? Atunci inseamna ca va trebui sa redactezi un CV in spaniola.

CV-ul tau in spaniola trebuie sa respecte urmatoarea structura:

  1. Informacion personal
  2. Experiencia profesional
  3. Education y formacion
  4. Competencias
  5. Objetivo profesional

Sectiunea Objetivo profesional

Aceasta sectiune este echivalenta cu sectiunea „Profil personal” din CV-ul in limba romana. Incearca sa eviti expresiile generice si cliseice precum „Imi plac provocarile si sunt pregatit pentru orice noua experienta”. Folosind astfel de expresii, nu demonstrezi de ce esti potrivit pentru a fi angajat si nici nu te faci remarcat in randul celorlalti candidati.

Profilul nu ar trebui sa depaseasca limita de 100 de cuvinte, sa fie concins si sa includa informatii despre experienta si abilitatile tale si de ce tu esti cea mai buna alegere pe care o pot face.

Exemplu

Soy una persona abierta de mente con 5 años de experiencia en crear y desarrollar páginas web y bases de datos. Mi habilidades técnicas que han sido desarrolladas a lo largo de mi carrera en el campo de informática, como también mi excelente habilidades interpersonales que me dan el trasfondo necesario para desarrollar mi carrera en este campo más allá.

CV-ul este cartea ta de vizita in fata angajatorului, deci este foarte important ca acesta sa fie completat corespunzator.

Afla cum trebuie sa completezi si celelalte sectiuni din CV-ul tau in spaniola