Structura CV-ului in italiana

Bineinteles ca CV-ul tau in italiana poate respecta orice structura iti doresti, iar daca esti o persoana creativa cu siguranta ai deja o idee despre cum vrei sa arate. Cu toate acestea, noi iti oferim un scurt checklist pe care il urmezi pentru a te asigura ca ai inclus toate informatiile necesare:
  1. Informazioni personali
  2. Esperienza professionale
  3. Istruzione e formazione
  4. Competenze personali
  5. Obiettivo professionale

Istruzione e formazione in CV-ul in italiana

Sectiunea studii din CV-ul Europass in italiana este foarte importanta mai ales pentru studentii si absolventii care nu au acumulat o experienta profesionala vasta, dar care pot miza pe studiile urmate pentru a da startul carierei lor.

Astfel, daca esti student sau proaspat absolvent si nu ai o experienta profesionala vasta, descrie mai mult educatia si formara profesionala si mentioneaza activitatile de voluntariat sau practica. Este indicat sa listezi incepand cu diploma studiilor superioare (doctorat, master, licenta).

In aceasta situatie, este important sa mentionezi mai mult decat numele facultatii, specializarea si perioada in care ai urmat facultatea. Descrie cursurile pe care le-ai urmat si care consideri ca iti ofera cunostintele pentru jobul sau internship-ul dorit.

Exemplu Istruzione e formazione pentru CV in italiana

Istituzione: l’Università di Bucarest

City: Bucarest

Grado: Corso di Laurea

Specializzazione: Affari Internazionali

Periodo: 01.10.2014-01.07.2017

Corsi a cui hanno partecipato: Introduzione in politica, Introduzione negli affari internazionali, Analisi di politica, Politica in Gran Bretagna, Affari internazionali: Teoria e problemi contemporanei, La guerra e la sicurezza nel mondo della politica e degli affari esterni di USA, Post-politica coloniale del Medio Oriente, Moderna politica russa.

Studente Erasmus presso l’Università di Amsterdam – Affari internazionali; Corsi: Storia del sistema politico internazionale, Introduzione in economia internazionale, Del conflitto e della diplomazia, Della storia della guerra fredda.

Afla cum trebuie sa completezi si celelalte sectiuni din Cv-ul in italiana