Model de CV aplicatie spontana student marketing

Aplicand direct pe site-ul companiei, CV-ul este vizualizat de specialistul in recrutare, care poate aprecia atitudinea ta proactiva, recompensand-o cu un interviu. In acest sens, iti vom oferi cateva informatii despre aspectele pe care trebuie sa le evidentiezi si iti punem la dispozitie un model de CV marketing.

Cautarea unui loc de munca poate fi un proces care necesita timp. Pentru a ajunge in momentul in care trebuie sa astepti un telefon pentru a fi chemat la interviu, este nevoie sa realizezi un CV puternic si foarte bine structurat. O modalitate este sa accesezi site-urile de recrutare, in care il poti completa conform formatului oferit de acestea, iar alta ar fi realizarea CV-ului dupa un model propriu, in cazul in care vrei sa dai dovada de originalitate, sau orientandu-te dupa unul care ti se pare potrivit. Urmatorul pas consta in aplicarea la job-ul dorit prin intermediul site-ului de recrutare sau printr-o aplicatie spontana. Aplicand direct pe site-ul companiei, CV-ul este vizualizat de specialistul in recrutare, care poate aprecia atitudinea ta proactiva, recompensand-o cu un interviu.

In acest sens, iti vom oferi cateva informatii despre aspectele pe care trebuie sa le evidentiezi si iti punem la dispozitie un model de CV marketing.

Cum sa completez campul “Obiectiv profesional” intr-un CV aplicatie spontana student marketing

Dupa completarea datelor personale, trebuie sa specifici care este obiectivul profesional. In formularea acestuia, este bine sa tii cont ca acesta trebuie sa cuprinda domeniul in care vrei sa lucrezi, tipul de companie, precum si avantajele pe care i le poti oferi tu ca angajat al acestei firme. Este de preferat ca obiectivul sa fie original si sa reflecte motivatia ta.

Cum sa completez campul “Experienta profesionala” intr-un CV aplicatie spontana student marketing

Desi experienta profesionala este unul dintre aspectele cheie intr-un CV, pentru o pozitie de junior, aceasta nu este si necesara. In schimb, pentru a demonstra implicarea ta in diferite proiecte sau activitati extracurriculare, poti mentiona voluntariatul intr-un ONG sau o asociatie studenteasca. Voluntariatul te ajuta sa iti dezvolti abilitati care iti sunt utile la viitorul loc de munca, dar si in viata personala, fiind o experienta valoroasa, din care ai de invatat atat tu, cat si persoanele care beneficiaza de proiectele ONG-ului. Puncteaza responsabilitatile avute, dar si rezultatele obtinute, iar la interviu vei avea ocazia sa evidentiezi care sunt aptitudinile pe care le-ai dobandit sau dezvoltat pe parcursul activitatii de voluntariat.

Cum sa completez campul “Educatie si formare” intr-un CV aplicatie spontana student marketing

Un alt camp de interes pentru angajator este cel care vizeaza studiile. Acestea trebuie trecute in ordine cronologica descendenta. Mentioneaza perioada, universitatea si facultatea a carei cursuri le urmezi, diploma pe care o vei obtine la absolvire si materiile care sunt relevante pentru o cariera in marketing. De asemenea, poti trece in CV si liceul pe care l-ai absolvit. In cazul in care ai participat la anumite proiecte studentesti, conferinte, ai obtinut anumite burse sau premii, le poti mentiona tot in aceasta sectiune.

Cum sa completez campul “Limbi straine cunoscute” intr-un CV aplicatie spontana student marketing

Daca ai un atestat pentru o limba straina, specifica nivelul pe care l-ai obtinut, precum si tipul certificarii. In cazul in care nu ai o astfel de certificare, trebuie sa iti evaluezi nivelul de cunoastere a limbilor straine ghidandu-te dupa Cadrul European Comun de Referinta pentru Abilitati de Invatare a Limbilor Straine, urmand sa faci corespondenta intre acesta si sistemul “incepator-mediu-avansat”, pe care il treci in CV.

Cum sa completez campul “Competente si aptitudini de utilizare a calculatorului” intr-un CV aplicatie spontana marketing

In acest camp trebuie sa precizezi care sunt cunostintele tale hardware, software, legate de limbajul de programare, obtinute in urma cursurilor de la facultate sau pe care le-ai deprins independent, precum si nivelul de cunoastere.

Cum sa completez campul “Alte competente si aptitudini” intr-un CV aplicatie spontana marketing

Potentialul tau poate reiesi si din competentele si aptitudinile trecute in CV, care pot fi innascute sau pe care le-ai dobandit sau dezvoltat in cadrul practicii de specialitate sau a activitatii de voluntariat. Precizeaza abilitatile reale deoarece in cadrul unui inteviu va trebui sa mentionezi situatii in care le-ai utilizat sau care te-au ajutat sa ti le dezvolti, iar un recruiter poate observa daca minti in legatura cu acestea.

Pentru a putea completa un CV care sa starneasca interesul angajatorului, trebuie sa iti cunosti atuurile, abilitatile si competentele care te recomanda pentru o pozitie entry-level in departamentul de marketing. In acest sens, poti utiliza ca punct de plecare modelul de CV pentru aplicatie spontana pe o pozitie din domeniul marketing pe care ti-l punem la dispozitie.

Descarca Model de CV aplicatie spontana student marketing >>

Lasă un răspuns