Cum iti pregatesti CV-ul pentru un targ virtual de cariera?

Banners Student Section 780x185-02

Targul de cariera Angajatori de TOP Virtual a ajuns la cea de-a 7-a editie primavara aceasta! Surpriza acestei editii este numarul record de companii participante: 130 de angajatori cu planuri mari de recrutare la nivel national! Si pentru ca ai la dispozitie doar doua saptamani in care poti aplica la cele 5000 de job-uri disponibile, noi te ajutam sa iti pregatesti CV-ul pentru a te asigura ca vei fi chemat la interviu!

Actualizeaza-ti informatiile. Nu acorda o mai mica importanta CV-ului tau doar pentru ca este vorba despre un targ virtual de cariera. Din contra, pentru ca – spre deosebire de editiile fizice – nu poti lua contact direct cu angajatorul pentru a-i detalia informatiile trecute in CV, el trebuie sa arate impecabil! Asigura-te ca ai trecut toate proiectele la care ai luat parte, toate activitatile de voluntariat, toate programele de internship si trainee la care ai participat, job-urile anterioare, dar si studiile relevante pentru pozitia pentru care aplici.

Actualizeaza-ti acum CV-ul pe Hipo >>

Fii creativ. Incearca sa spargi tiparele si sa te asiguri ca iesi in evidenta chiar din primele randuri ale CV-ului. Chiar daca alegi formatul clasic de CV, incearca sa acorzi atentie modului in care este structurata informatia, pune accent pe cuvintele cheie, nu face greseli de ortografie si ai grija la corectitudinea datelor de contact. Prima parte a CV-ului tau este cea mai importanta pentru ca dupa parcurgerea primelor randuri, angajatorul va decide daca vrea sa cunoasca mai multe lucruri despre tine sau nu.

Vezi cine sunt cei 130 de anajatori cu planuri de recrutare >>

Fii succint. Ai grija ca toate informatiile adaugate CV-ului tau sunt relevante pentru compania la care ai aplicat. Chiar daca experienta ta anterioara curpinde mai multe domenii, tine cont de faptul ca recruiterul nu are ce sa faca cu informatii care nu se pliaza pe responsabilitatile mentionate in descrierea job-ului. Acest lucru se aplica nu doar in ceea ce priveste experienta de lucru, ci si studiile. Nu este necesar sa detaliezi toate cursurile, concursurile si diplomele obtinute daca ele nu au contribuit la imbogatirea cunostintelor tale in domeniul in care vrei sa profesezi.

Vezi cele 5000 de job-uri disponibile >>

Viziteaza microsite-ul dedicat Anajatori de TOP Virtual si asigura-te ca primavara aceasta job-ul dorit va fi al tau! Consulta si sectiunea dedicata webinarului de cariera sustinut in cadrul evenimentului, care te va ajuta sa te pregatesti pentru pasul urmator: interviul de angajare! Mult succes!

Viziteaza site-ul Angajatori de TOP Virtual >>