Ghidul pentru siguranta carierei tale 2010

 

Ghidul pentru siguranta carierei tale 2010

 

Contextul actual al pietei fortei de munca este foarte instabil. Atat gasirea unui job, cat si pastrarea lui, implica gandirea unei strategii aplicabile situatiei din 2010. Siguranta carierei este un concept care ar trebui urmarit de orice profesionist. De aceea, HiPo.ro a creat Career Security Guide, un instrument care te ajuta sa raspunzi  la cele mai frecvente intrebari care pun in pericol sigurantei carierei tale:

 

Cum sa-ti pastrezi locul de munca?

Siguranta job-ului tau depinde si de situatia companiei in care lucrezi si de contextul mai larg, al pietei fortei de munca, dar cea mai mare parte dintre factorii care influenteaza mentinerea pozitiei tale in companie se afla sub controlul tau.

Daca stii cum sa evaluezi corect situatia financiara a companiei in care lucrezi, daca ai ce iti trebuie pentru a  deveni indispensabil pentru angajator si daca te pregatesti pentru intalnirea de evaluare a performantei, iti cresti sansele de a-ti pastra locul de munca.

Cum sa detii controlul asupra propriei cariere?

Afla care sunt strategiile pe care trebuie sa le aplici pentru a detine controlul asupra propriei cariere. Doar printr-o atitidine proactiva fata de situatia ta profesionala poti sa-ti influentezi parcursul pe termen lung, ajungand sa lucrezi la locul de munca ideal. Cariera este una dintre responsabilitatile personale ale fiecaruia dintre noi.

Cum sa eficientizezi procesul de cautare a unui job?

Daca pastrarea unui job este un lucru complicat astazi, gasirea lui este una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta un tanar profesionist. Exista insa metode eficiente de eficientizare a acestui proces, astfel incat timpul investit in cautarea unui loc de munca sa fie in mare masura inlocuit de eforturile de perfectionare a propriilor competente profesionale.   

Care sunt domeniile care angajeaza pana la sfarsitul lui 2010?

Cu toate ca situatia actuala de pe piata fortei de munca descurajeaza candidatii in incercarea de a gasi jobul ideal, exista si domenii care continua angajarile in 2010. Afla care sunt ariile profesionale care au pozitii deschise pana la sfarsitul anului, care este profilul ideal al candidatului pentru un job in aceste domenii si care sunt companiile care recruteaza.

 

Asigura-te ca stii, citind Career Security Guide!

 

 

Lasă un răspuns