De ce sa iti printezi CV-ul barcode pentru Angajatori de TOP 2017?

Care este cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai cu tine la un targ de cariera? Un CV, desigur! Dar, ce faci atunci cand planuiesti sa iti lasi CV-ul la standurile mai multor companii de care esti interesat si deja te gandesti cu groaza ca va trebui sa mergi prin aglomeratia targului cu 50 de foi in brate?

Toamna aceasta, cel mai mare eveniment de cariera din Romania, Angajatori de TOP revine cu trei editii in Timisoara, Bucuresti si online, la nivel national:

  • Angajatori de TOP Timisoara: 13-14 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  • Angajatori de TOP Bucuresti: 20-21 octombrie, Sala Palatului
  • Angajatori de TOP Virtual: 30 octombrie – 12 noiembrie, pe hipo.ro

Daca te gandesti sa participi la Angajatori de TOP, organizatorii s-au gandit la o metoda prin care sa scapi de aceasta problema: CV-ul in format barcode.

De ce sa iti printezi CV-ul cu BarCode?

  • pentru ca printezi 1 singur CV cu care poti aplica la standul tuturor companiilor care te intereseaza;
  • pentru ca maresti substantial timpul de interactiune cu angajatorul (Printr-o simpla scanare, angajatorul are acces la CV-ul tau si il poate urmari in timp ce discuta cu tine pe marginea lui);
  • pentru ca CV-ul tau intra automat, in timp real, in baza de date a companiei angajatoare.

Acum ca ai aflat mai multe despre evenimentul de cariera al acestei toamne, nu ezita sa participi! Intrarea este gratuita.

Inscrie-te la Angajatori de TOP aici!

Anul 2017  este probabil cel mai optimist an de pana acum in ceea ce priveste piata fortei de munca, iar targul de cariera Angajatori de TOP vine sa confirme acest lucru prin numarul de angajatori prezenti In cadrul celor 3 editii.

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Flex, HELLA, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Angajatori de TOP Bucuresti revine cu cea de-a 23 –a editie la Sala Palatului. In aceasta toamna, pe 20-21 octombrie, 100 de companii si 8000 de oportunitati de cariera ii asteapta pe candidati. Angajatori de TOP Bucuresti ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, BCR, Bosch Service Solutions, Continental, Dell Technology, Ikea, Microsoft, HP, Dell, Raiffeisen Bank.

Pentru prima data in Romania, targul de cariera Angajatori de TOP inglobeaza realitatea virtuala in experienta candidatilor. Pentru a completa experienta pe care si-o doresc candidatii, evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucreze. Experienta este autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.

Marcheaza-ti in calendar 13-14 octombrie pentru Timisoara @ Centurl Regional pentru Afaceri si 20-21 pentru Bucuresti @ Sala Palatului si vino la Angajatori de TOP!