Job-uri pentru studenti si absolventi la Targul Virtual HiPo.ro pentru absolventi 2014

Daca esti in cautare de modele de CV, inseamna ca iti cauti un loc de munca pe masura asteptarilor tale. Pentru a-l obtine, nu uita ca esti un produs pentru care trebuie sa elaborezi o strategie de marketing. Astfel, este la fel de important cum promovezi acest produs (prin intermediul CV-ului, al scrisorii de intentie sau al portofoliului), dar si canalul de marketing prin intermediul caruia iti promovezi CV-ul si iti cauti un loc de munca.

Foloseste-te de informatiile pe care HiPo.ro ti le pune la dispozitie si construieste-ti CV-ul pe care niciun angajator nu il va refuza. Descarca Ghidul de Angajare pentru Absolventi si afla ce cunostinte si abilitati conteaza cel mai mult la angajare, ce cauta angajatorii, in ce departamente sunt cele mai multe pozitii deschise sau in ce industrie se castiga cel mai mult in 2014.

Dupa ce ti-ai redactat CV-ul, viziteaza, in perioada 17 iunie – 15 august 2014, Targul Virtual HiPo.ro pentru absolventi si aplica pentru una dintre cele 600 de oportunitati pe care angajatorii ti le pun la dispozitie. Poti alege sa lucrezi in unul dintre urmatoarele departamente: vanzari, client service, IT/ Telecom, marketing, financiar-bancar, FMCG sau inginerie, in companii precum Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania, Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania – Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

Nu lipsesc nici programele de internship sau stagiile de practica in IT, Consultanta, Project Management, Marketing, Vanzari, Online, HR, Telecom sau alte domenii. Tinerii care sunt in cautarea unui loc de munca au acum sansa de a-si gasi job-ul mult visat chiar in orasul de resedinta. Oportunitatile de cariera sunt in orase precum: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Deva, Sibiu, Constanta etc.

Mult succes in redactarea CV-ului. Acesta este primul pas catre job-ul mult visat!

Lasă un răspuns