Descopera competentele cheie din CV-ul tau

Cu siguranta toti detinem competente, aptitudini sau abilitati care merita trecute in CV, dar e destul de dificil atunci cand nu stii exact cum se completeaza un CV online.

Un CV simplu online este cheia succesului pentru a ajunge la jobul mult dorit. Multi dintre angajatori sunt foarte atenti la detaliile legate de experienta, abilitatile personale sau studiile efectuate.

Capacitatea a lucra independent si capacitatea de analiza sunt 2 dintre principalele „soft skills” dorite de angajatori in prezent.

Pe de alta parte flexibilitate, adaptabilitate, punctualitate, perseverenta, setarea si sustinerea unei motivatii sunt avantaje pentru a completa CV-ul online. Dorinta de a realiza sarcini suplimentare, atat pentru dezvoltarea competentelor proprii, cat si pentru ca angajatorul sa remarce o implicare ridicata reprezinta un alt set de competente dorite de angajatori .

Dorinta de a invata, motivarea si proactivitatea sunt insa o parte din calitatile si competentele pe care angajatorii si le doresc de la viitorii angajati. In acelasi timp isi doresc candidati constienti de valoarea pe care o au, precum si de faptul ca orice drum spre o cariera de succes are anumite etape care trebuie completate, pentru a ajunge acolo unde fiecare isi doreste.

Completeaza CV-ul online cu toate abilitatile de care dai dovada, insa fara a exagera.

Afla cum poti completa modelul tau de CV online