Ce sa faci inainte sa iti creezi CV-ul?

Filosofia clasica in ceea ce priveste crearea CV-ului spune ca acesta este o colectie de date personale, organizate dupa un anumit standard. In cele mai multe cazuri, tu nu vei fi singurul care va aplica la un job, ceea ce inseamna ca angajatorul va incerca sa diferentieze CV-urile bune de cele care nu sunt scrise bine. CV-ul reprezinta primul pas in procesul de recrutare si reprezinta primul contact pe care tu il vei avea cu recrutorul.

Insa, inainte de a incepe sa aplici la job-uri este important sa stii care vor fi cele 14 zile libere de la stat in 2018.

In anul 2018, zilele libere de Paste conform calendarului catolic le vor preceda pe cele ale Pastelui Ortodox. Totodata, zilele legale libere de Paste vor reprezenta primele zile libere dupa o perioada de cateva luni in care angajatii romani de la stat si privat nu se vor putea bucura de zilele libere conform Monitorului Oficial.

Afla care sunt toate zilele libere in 2017 pentru bugetari si pentru angajatii din mediul privat, care sunt zilele libere legale de Paste si daca 24 ianuarie este zi libera nelucratoare din Calendarul Zilelor Libere.