Model de CV pentru asistent farmacie

Care sunt atributiile unui asistent de farmacie?

Asistentul medical de farmacie poate lucra in: farmacie si puncte farmaceutice, laboratoare si farmacii din cadrul spitalelor si clinicilor particulare, laboratoare galenice, in fabrici de medicamente, depozite de medicamente, centre de distributie a medicamentelor.

Ca asistent de farmacie vei colabora cu farmacistul licentiat si vei avea sarcini precum numerotarea tabletelor, etichetarea medicamentelor, vei inventaria stocurile, vei distribui medicamentele, vei verifica daca informatiile din retete sunt corecte.

Descarca Model CV asistent farmacie

Scoala postliceala vs Facultatea de farmacie – care dintre ele reprezinta un atuu in CV-ul tau?

Scoala postliceala iti ofera suportul pentru angajarea in tara sau strainatate prin intermediul parteneriatelor pe care scolile le au cu companii de farma din Romania. La scoala postliceala nu este nevoie de diploma de Bacalaureat.

Admiterea la o facultate cu profil farmacie se face pe baza unui examen cu 2 probe ( proba de biologie si la alegere proba de chimie sau anatomie)

Diferenta intre asistent medical generalist absolvent de facultate si absolvent de postliceala poate fi stabilita numai prin fisa postului, la care se lucreaza in momentul de fata si se anunta schimbari. Alta diferenta este salariul. Sunt cateva sute de lei in plus pentru un asistent medical licentiat fata de cel cu scoala postliceala sanitara. Competentele sunt aceleasi in rest intre absolventi, pentru ca si modulele sunt aproape la fel“, a spus Victor Gavrilescu, Presedintele Ordinului asistentilor medicali.

Descarca Model CV asistent farmacie